Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV lijsttrekker Frijters vervanger door zieke voorganger

  •  
13-02-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
RonaldDol.jpg
VIDEO: Ongeneselijk zieke Ronald Dol weer PVV boegbeeld van Brabant na interviewblunder van Frijters
Dat Mariëtte Frijters toch niet zo’n goede woordvoerder is voor de PVV blijkt nu de zieke Ronald Dol weer het stokje overneemt. Hij zal tussen de chemokuren door het woord voeren voor de PVV in Brabant. Frijters blijft op de tweede plek staan.
Dol die eigenaar is van een bowlingbaan gaf eerder zijn lijsttrekkersschap op advies van zijn arts op. Hij heeft een vorm van ongeneeslijke bloedkanker, maar zal op de dagen dat hij kan het woord voeren. De wisseling is niet onder druk van Wilders gebeurd zei hij tegen Omroep Brabant. Nu zijn behandeling overzichtelijk is, wil hij graag weer aan de slag.
Op de dagen dat ik niet kan blijft Mariëtte waarnemend lijsttrekker. […] Om de vier weken krijg ik chemokuren en ik moet er pillen bij slikken.
Frijters  blunderde toen ze begin februari een interview gaf aan de De Pers. Ze kwam stuntelig en onzeker over: “Mag ik even mijn papiertjes erbij pakken? Ik lul me de hele tijd vast en dat vind ik verschrikkelijk. Soms ben ik het helemaal kwijt”, zei ze tegen de journalist.
De Pers: PVV’er Dol weer aan de slag cc-foto: Omroep Brabant

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.