Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV verspreidt anti-islamsticker in envelop Tweede Kamer

  •  
08-01-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Foto_antiislamsticker300.jpg
Is dat normaal?, vraagt alerte twitteraar
Is het normaal dat Wilders zijn anti-islamstickers verspreidt in enveloppen van de Tweede Kamer? Deze vraag stelt een Twitteraar woensdag. Abdul Advany post een foto van de sticker en de envelop waarin deze werd verzonden.
De sticker is besteld en ontvangen door een kennis van Abdul Advany, die twittert :
tweet_AbdulAdvany
Hij plaatst ook een foto:
Foto_antiislamsticker
Het is inderdaad niet de bedoeling dat politieke partijen de middelen die ze van de Tweede Kamer krijgen gebruiken voor campagnedoeleinden. De PVV kwam al eerder in opspraak wegens gesjoemel met de subsidie  die de Kamer partijen geeft voor fractiewerkzaamheden. Accountantsbureau Deloitte stelde vast dat zo’n 80 duizend euro verkeerd besteed was. Eerder legde PVV-Kamerlid en penningmeester Louis Bontes zijn functie neer omdat hij uitgaven van de PVV niet kon of wilde verantwoorden.
Bij de SP leidde verkeerd gebruik van subsidies ertoe dat het presidium van de Tweede Kamer een deel van de subsidie introk. Onterecht, zei SP-fractievoorzitter Emile Roemer, zijn fractie zou zelfs nog geld tegoed hebben.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.