Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Rally to Restore Sanity' krijgt staartje

  •  
09-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
JonStewart.jpg
Presentator Jon Stewart van de Daily Show incasseert, maar slaat terug
Met zijn ‘doe toch weer eens normaal’-demonstratie wilde Jon Stewart, presentator van het progressieve tv-programma Daily Show een eind maken aan de gehaaide discussie over wat links is, en wat rechts. Hij hekelt het systeem dat rechtse denkers de reguliere Amerikaanse media onder controle proberen te krijgen door ze te beschuldigen van ‘linkse vooringenomenheid’.
Stewart wil dat er op een redelijke manier gediscussieerd wordt. In een nieuwe aflevering van zijn programma kondigt hij een nieuwe rally aan, die voor eens en altijd een einde moet maken aan de doorgeslagen politieke retoriek.
Stewart heeft inmiddels alle kritieken op zijn vorige Rally to Restore Sanity als een ‘echte man’ geïncasseerd. Voor zijn nieuwe rally nodigt hij dan ook sportief zijn tegenstanders uit. De rally die op 13  november plaatsvindt, moet precies op een rijtje gaan zetten waar zowel rechts als links van beschuldigd kan worden. Lees meer op Joop over de Rally to Restore Sanity: Amerika demonstreert tegen haatzaaiers en hufters

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.