24

& … Rappen tegen overvallen

Schaamhaar mag weer ... Van Twist ontslagen ... André Kuipers weer de ruimte in ... Journalisten niet goed opgeleid ... Gangstermeisjes klikken

Ander nieuws van vandaag


– Als je het niet kunt zeggen, zing het dan: De Rotterdamse politie bezoekt potentiële overvallers thuis en geeft ze een cd met een rap-nummer. In het lied wordt uitgelegd waarom het plegen van een overval geen goed idee is (zie video).

– Kees van Twist, directeur van het Groninger Museum wordt ontslagen wegens financieel wanbeleid. Van Twist sleept in zijn val de Raad van Toezicht mee, met onder meer oud-minister van Cultuur Hedy d’Ancona.

– The bush is back: Het Nederlandse model Saskia de Brauw herintroduceert in een campagne van Versace de natuurlijke begroeiing van de venusheuvel.

– De Hogeschool Windesheim heeft de afgelopen jaren studenten onterecht een diploma Journalistiek gegeven, blijkt uit onderzoek. Een diplomauitreiking die voor vandaag stond gepland, is in allerijl afgelast.

– Vandaag om 14:16 uur wordt de Nederlandse astronaut André Kuipers voor de tweede keer de ruimte ingeschoten. Hij voorspelt dat er ooit een Nederlander op Mars zal rondlopen.

– Ook honderden Nederlandse vrouwen zijn getroffen door een ernstig probleem met Franse borstimplantaten. De protheses kunnen kanker veroorzaken

– Justitie boekt meer succes met Meldt Misdaad Anoniem dankzij een campagne gericht op gangstermeisjes. De meiden zouden over meer rechtvaardigheidsgevoel beschikken en hun vriendjes aangeven. Of is het gewoon wraak?

Zeehond in de drivers seat. Zeehondenmoeder Lenie t Hart van zeehondencrèche Pieterburen bracht dinsdag zeven aangespoelde zeehonden in veiligheid. Ze zette de diertjes in de auto maar raakte toen buitengesloten omdat één van de zeenhonden met zijn voorvin het knopje van de centrale deurvergrendeling had ingedrukt. Dat terwijl de autosleutel nog in het contact zat. 
Klikken mag: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (24)