Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rembrandt-rel en verwachtingsmanagement

  •  
30-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
oh_300_02.jpg
Oh Oh Den Haag over het taalgebruik van bungelende staatssecretaris Mansveld en de Rembrandt-rel met Frankrijk ... En: Wat zei Churchill over kunst?
Peter Kee, auteur van de politieke bestseller Het Briefje van Bleker en parlementair redacteur bij Pauw, bespreekt met Joop-eindredacteur Francisco van Jole de politiek in Den Haag. dit keer gaat het over de aankoop van Rembrandts waar maar liefst twee verschillende groepen over onderhandelden in Den Haag en dan nog wel – hoe onverwacht – langs elkaar heen. Over verwachtingen ging het ook in het debat met staatssecretaris Mansveld die in de Kamer gegrilld zou gaan worden over ProRail. Maar het debat liep vast in een lawine van jargon, oftewel lulkoekbingo. En Bosma gaf Pechtold een veeg uit de pan omdat hij Churchill citeerde, of liever gezegd een citaat aanhaalde dat de Britse staatsman echter nooit gezegd zou hebben. Terecht?

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.