15

&… Reminder: Doe jij mee met Earth Hour?

Vanavond vindt Earth Hour plaats. Een recordaantal landen doet mee ... Feit of fictie? 'Hoe meer vrouwen aan de top van de bank, hoe meer risico' ... Alarmnummer 112 geruime tijd onbereikbaar & ander nieuws

Ander nieuws van vandaag


Een recordaantal landen doet mee aan Earth Hour. Zeker 146 landen en regio’s zullen vanavond 20.30 lokale tijd een uur het licht uit doen. Doe jij ook mee? Ook André Kuipers zal even het licht uitdoen in het internationale ruimtestation ISS. (De Morgen)

Een opmerkelijke uitkomst in het rapport van de Duitse Bundesbank over het risicobeleid: ‘Hoe meer vrouwen aan de top van de bank, hoe meer risico’. Eerder stelde men echter nog dat als ‘Lehman Brothers’ ‘Lehman Sisters’ had geheten de kredietcrisis nooit zou zijn uitgebroken. (De Standaard)

Het alarmnummer 112 is vrijdagavond en zaterdagochtend geruime tijd onbereikbaar geweest. Volgens het Korps Landelijke Politiediensten konden bellers in verschillende regio’s in het land geen contact krijgen. De problemen zijn nu opgelost. (NOS)

Alle basisscholen kunnen zich aanmelden voor een jaar lang gratis schoolfruit. Dankzij een nieuwe regeling van de Europese Unie is 6 miljoen euro beschikbaar voor de actie. Er kunnen 1200 scholen (235.000 kinderen) meedoen. De scholen zijn wel verplicht om na het jaar gratis fruit door te gaan met schoolfruit. (De Ondernemer)

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (15)