Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Republikeintje pesten doe je zo

  •  
28-02-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Democraten in Michigan massaal opgeroepen op Republikeinse Santorum te stemmen… Santorum zou uiteindelijk minder kans hebben in de presidentsverkiezingen tegen Obama
Democraten in de Amerikaanse staat Michigan roepen hun partijgenoten op om bij de voorverkiezingen van de Republikeinse presidentskandidaat te stemmen op Rick – in Nederland doden ze ouderen – Santorum. De democraten zijn van mening dat Santorum bij de presidentsverkiezingen tegen Barack Obama minder kans maakt dan Mitt Romney.
In Michigan worden zogeheten ‘open’ voorverkiezingen gehouden. Ook Democraten mogen aangeven wie hun voorkeur geniet. Reden voor Democratische partijstrateeg Joe DiSano om de Republikeinen eens flink dwars te zitten.
DiSano:
Santorum is totaal radioactief. Santorum zal de Republikeinen een electorale ramp bezorgen. Dus moeten wij ons juist richten op de enige echte uitdager van Romney.”
Mitt Romey is geboren in Michigan, zijn vader was er ook nog eens gouverneur. Een overwinning in deze staat ligt dan ook voor de hand. Tenzij het stokje dat de Democraten voor Santorum steken, werkt.
cc-foto: Gage Skidmore
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.