Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rotterdamse vandalen vernielen auto's met buitenlands kenteken

  •  
16-09-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
viaduct_300.jpg
Banden lek geprikt, spiegels vernield en kentekenplaten gestolen ... Nederlandse auto's worden met rust gelaten
Rotterdammers die met hun auto onder het Rozenlaanviaduct parkeren en een Spaans of Pools kenteken op hun auto hebben, zullen deze dagen waarschijnlijk minder goed slapen. Een persoon of groep is bezig om precies die auto’s te vernielen.
De ellende gebeurde afgelopen weekend onder het Rozenlaanviaduct, dat het Kleiwegkwartier verbindt met Bergpolder. Het gaat om tientallen auto’s. De dader lijkt bewust op zoek te zijn naar Spaanse  en Poolse auto’s want met Nederlandse auto’s gebeurde niets.
Nog niemand heeft volgens het AD bij de politie aangifte gedaan maar een buurtbewoner vindt dat logisch omdat de meeste getroffen autobezitters nog van niets af weten. Zij zouden namelijk zelf aan de overkant van de rijksweg wonen, maar daar moeten zij betalen voor een parkeerplek dus wordt er voor de ruimte onder het Viaduct gekozen.
RTEmagicC_fotoAD300_01.JPG
Volgens wijkbewoners wekt dat veel irritatie op omdat er voor de mensen uit de straat weinig parkeerplekken overblijven. Sommige auto’s worden er zelfs voor maanden neergezet.
AD: Autoterreur in Noord

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.