Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Rutte: Tweets van Wilders niet belangrijk

  •  
03-02-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP_wilders300_01.jpg
Premier weigert te reageren op tweet van PVV-leider
Premier Mark Rutte heeft vrijdag in de Tweede Kamer geweigerd te reageren op een tweet van PVV-leider Geert Wilders. Doorgaans krijgt Wilders een hoop politici op de kast, maar Rutte weigert het spel mee te spelen.
De premier was gevraagd naar een reactie van op de tweet van Geert Wilders van vrijdagochtend, waarin hij eurocommissaris Olli Rehn hekelt. Rehn meent dat Nederland zich hoe dan ook moet houden aan de Europese afspraak om het begrotingstekort onder de drie procent te houden. Wilders twitterde daarop:
PVV zal zich nooit door eurofielen als eurocommissaris Olli Rehn onder druk laten zetten wat de man ook rondtoetert. #aufwiedersehen
Rutte weigert hier een reactie op te geven:
En daar moet ik nu commentaar op geven? Dat ga ik nu echt niet doen, dat is het me echt niet waard… Ik heb geen enkele aanleiding om te gaan reageren op een twitter, of een tweetje, hoe heet zo’n ding, van Geert Wilders. Ik vind het niet belangrijk genoeg.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.