Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sabine Uitslag (CDA) meest sexy Kamerlid

  •  
23-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
482 keer bekeken
  •  
Sabine-Uitslag-300px.JPG
Veronica Magazine: als het op uiterlijk aankomt, verslaat CDA de PvdA
Abonnees van Veronica Magazine vinden Tweede Kamerlid Sabine Uitslag (CDA) de meest sexy politicus. De vaste Veronica-lezers konden via internet aangeven welke politicus ze het liefst op de cover van de tv-gids wilden hebben.
Met 30% van de stemmen trok de Twentse politica, ook zangeres van de rockband Zipper, aan het langste eind. In totaal hebben 40.000 abonnees hun voorkeur doorgegeven, zo meldt het AD. Dat is pakweg 5% van alle lezers.
Op de tweede plaats eindigde Lea Bouwmeester (PvdA, 25%), vlak voor Marianne Thieme (Partij voor de Dieren, 20%). Andere kandidaten waren Cora van Nieuwenhuizen (VVD), Wassila Hachchi (D66), Mariko Peters (GroenLinks), Renske Leijten (SP) en – als enige man – Joël Voordewind (ChristenUnie).
Vanaf dinsdag komt deze editie van het Veronica Magazine in de losse verkoop. Van elke deelnemende politicus zijn er 15.000 exemplaren beschikbaar in de diverse kiosken.
Bekijk hier alle sexy covers van de deelnemende Kamerleden, inclusief Uitslag.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.