Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Samsom haalt uit naar 'rechts rotbeleid'

  •  
10-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
ANP-samsom_300_01.jpg
Video: 'VVD en CDA stonden toe hoe de brug tussen mensen werd weggeslagen'
PvdA-lijsttrekker Samsom heeft op een verkiezingsbijeenkomst in de schouwburg van Drachten opnieuw uitgehaald naar de VVD en het CDA. Hij zei dat die partijen verantwoordelijk zijn voor twee jaar “rechts rotbeleid”.
 “VVD en CDA stonden toe hoe de brug tussen mensen werd weggeslagen. Samen gaan wij die brug herstellen”, hield hij enkele honderden toehoorders voor.  Hij doelde daarmee onder meer op de verschillen tussen autochtoon en allochtoon.
Over de recessie zei hij dat oneliners niet voldoen om die te bestrijden. Ook zou het niet helpen anderen de schuld te geven, alleen maar te bezuinigen of te veel uit te geven. “Wij kunnen ons uit de recessie werken.” Onderwijs moet volgens hem weer op de eerste plaats komen. “Hoe erg de crisis ook wordt, onderwijs blijft prioriteit.” 
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.