Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Samsom: 'Nieuwe termijn Wolfsen niet verstandig'

  •  
09-03-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-17311291__1_.jpg
Kandidaat partijleider vindt burgemeester Utrecht 'niet op alle punten even succesvol'... Termijn Wolfsen loopt nog tot 2014... Update: Samsom biedt excuses aan voor manier waarop hij kritiek heeft geuit...
Hij is nog geen partijleider, maar Samsom oordeelt wel alvast over de toekomst van zijn partijgenoot Wolfsen. De burgemeester van Utrecht is ‘niet op alle punten even succesvol’ zo zei Samsom gisteren tijdens een bijeenkomst in Utrecht. Bovendien kan hij zich niet voorstellen dat aanblijven na zijn huidige termijn voor Wolfsen een optie is en dat Utrecht een ‘gelukkiger stad wordt’ onder diens opvolger.
Wolfsen heeft laten weten dat hij niet wil reageren op de uitspraken van Samsom.
[update 12u] Samsom heeft dat zelf inmiddels wel gedaan. Hij biedt Wolfsen zijn excuses aan voor de manier waarop hij zijn kritiek heeft geuit. Van de kritiek zelf neemt hij vooralsnog niks terug.
De burgemeester heeft veel kritiek over zich heen gekregen omdat hij onder andere niet adequaat reageerde op een weggepest homostel.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.