Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sarah Palin noemt Noord-Korea 'onze bondgenoot'

  •  
25-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
SarahPalin_300.jpg
Verspreekt ze zich, of is Sarah Palin slecht geïnformeerd? 
In Glenn Beck’s radioshow wordt Sarah Palin om haar mening gevraagd over de aanslag van Noord-Korea op Zuid-Korea. Nadat ze eerst heeft uitgesproken zich zorgen te maken over de veiligheid van haar land omdat haar regering nog geen standpunt heeft ingenomen, verspreekt ze zich door te zeggen: “Maar het spreekt natuurlijk voor zich dat we achter onze bondgenoot Noord Korea moeten staan.”
De presentator verbetert Palin nog door te initiëren dat ze Zuid-Korea bedoelt, waarna Palin verder door ratelt.
John Heilemann en Mark Halperin die een boek schrijven over de gevaarlijke ongeïnformeerde Sarah Palin zeggen dat de presidentskandidate geen flauw benul heeft waar ze het over heeft.
Ze weet niets. De Eerste- en Tweede wereldoorlog en de Koude Oorlog werden met haar doorgenomen, waar ze was zich niet bewust dat er een verschil is tussen Noord- en Zuid-Korea. Ze bleef volhouden dat Irak achter 9/11 zat. En toen haar zoon naar Irak werd gestuurd, kon ze niet uitleggen tegen wie hij daar moest vechten.
cc-foto: Jef Geerling

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.