Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sarah Palin wil dat VS lidmaatschap Verenigde Naties opzeggen

  •  
25-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
23862788294_c7e918b820_k

© cc-foto: Max Goldberg

Doorgedraaide conservatieven hebben na de overwinning van een 1,2 procent meerderheid in het Verenigd Koninkrijk de smaak te pakken om internationale organisaties voor vrede en veiligheid te ontmantelen. Sarah Palin, die in 2008 nog deelnam aan de verkiezingen als officiële kandidaat van de Republikeinen voor het vice-presidentschap, wil dat de VS uit de Verenigde Naties stapt. Bij een foto van Margaret Thatcher, boegbeeld van de internationale conservatieve stroming, schrijft Palin.
"Als het in de gang van zaken noodzakelijk wordt voor een volk om de politieke banden met anderen los te laten… Het VK wist dat die tijd gekomen was. En nu is het die tijd in de VS. Het Brexit referendum is verwant met onze Onafhankelijkheidsverklaring. Mag die verfriste geest van soevereiniteit zich over onze kusten verspreiden! Gefeliciteerd, slimme Britten. Goed dat jullie de angstzaaierij van de globalisten met hun belangen, die er naar neigen om een apocalyptische One World Government te stichten dat het zelfbeschikkingsrecht en de soevereiniteit doet verdwijnen. De EU is een One World Government in mini-uitvoering. Amerika kan hier een bemoedigende les van leren. Het is tijd om de politieke banden te verbreken die ons binden aan agenda’s die ons eigenbelang niet dienen. Moge de ketenen van de VN de volgende zijn op het hakblok. "
cc-foto: Max Goldberg

Meer over:

vs, nieuws, brexit
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.