16

Serious Request verbreekt weer record

3FM haalt nipt 12,3 miljoen euro op

3FM heeft met de Serious Request-actie opnieuw een recordbedrag binnengehaald. Het verschil met vorig jaar is niet groot. In totaal is 12.302.747 euro opgehaald. Dat is 51.080 euro hoger dan vorig jaar. Dat meldt NOS.

Eerder:

Nog een paar uur en dan zit het er weer op; de 3FM-actie Serious Request. Dit jaar vraagt de organisatie aandacht voor kinderen die sterven door diarree. Dat zijn er dagelijks zo’n 2200. Sinds 18 december draaien de dj’s van 3FM plaatjes vanuit het glazen huis dat dit jaar in Leeuwarden stond. Tot nu toe lijken ze het record van vorig jaar te gaan verbeteren, maar dan moet er de komende uren nog even aan getrokken worden.

Om 18.00 uur maakte 3FM-coördinator Wilbert Mutsaers een laatste tussenstand bekend van 8,6 miljoen euro. Dat is iets hoger dan vorig jaar, toen uiteindelijk ruim 12 miljoen euro werd opgehaald. De actie lijkt het dag na dag iets beter te doen dan vorig jaar.

De dj’s Giel Beelen, Coen Sijnenberg en Paul Rabbering maken sinds vorige week woensdag zes dagen lang non stop radio en televisie. In ruil voor geld draaien ze nummers voor het goede doel.

Volgend jaar staat het Glazen Huis in Haarlem.

Geef een reactie

Laatste reacties (16)