Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sexy promoserie schokt Nijmeegse Universiteitsraad

  •  
09-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
376 keer bekeken
  •  
RU_meisje300.jpg
Researchstudente van de RU likt liever aan 'andere dingen'
De communicatieafdeling van de Radboud Universiteit Nijmegen maakte een serie filmpjes om studenten te trekken, maar deze filmpjes blijken nu pas, een tweede serie later, niet in de smaak te vallen bij de universiteitsraad. De promofilmpjes zullen verwijderd worden.
Collegevoorzitter Roelof de Wijkerslooth zegt over de filmpjes tegen de Telegraaf: “Ik vind het ongehoord wat ik hier zie. Dit past niet bij hoe we met scholieren willen communiceren. Ik vind dit verschrikkelijk en zal overleggen met de rector en we zullen contact opnemen met de verantwoordelijke afdeling. De filmpjes zullen met de stille trom vertrekken.”
Voor de filmpjes, te vinden op www.studereninnijmegen.nl is voormalig playmate Ancilla Tilia ingeschakeld. Claudia Krops, lid van de Ondernemingsraad snapt daar niets van. “De eigen site van deze presentatrice mogen scholieren nog niet eens bezoeken! Ik vind de filmpjes seksistisch en denigrerend.” Telegraaf: Promofilmpjes Radboud Universiteit te sexy

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.