Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sigrid Kaag doet aangifte tegen Willem Engel wegens verspreiden privéadres

  •  
09-01-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
438 keer bekeken
  •  
BELGIUM - POLITICS - JUSTICE - HEALTH - VIRUS

© Dutch virus-activist Willem Engel poses during a session of his trial against Belgian virologist Marc Van Ranst, at the courthouse in Mechelen on August 11, 2021. NICOLAS MAETERLINCK / Belg

D66-leider Sigrid Kaag doet aangifte tegen sekteleider Willem Engel wegens het verspreiden van haar privéadres. Dat deed de viruswaanzinnige coronaontkenner zondag via Twitter. Daarbij beschuldigde hij Kaag onder meer van “terrorismefinanciering” en riep hij zijn volgers op te achterhalen op wiens naam het huis van Kaag staat.
In de Tweet deelt Engel een informatieverzoek aan het Kadaster, waarop de adresgegevens van Kaag duidelijk zichtbaar zijn. Eerder deze week werd Sigrid Kaag al op haar huisadres bedreigd door een andere complotdenker die met een brandende fakkel aan haar voordeur verscheen. Twitter heeft het bericht van Engel inmiddels verwijderd en zijn account voor enkele uren beperkt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.