Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sjoera Dikkers stopt met Twitter

  •  
24-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
sjoeradikkers_01.jpg
PvdA-Kamerlid is negatieve reacties zat en kan genuanceerde politieke boodschap niet meer kwijt
PvdA-Tweede Kamerlid Sjoera Dikkers houdt op met twitteren. Haar laatste tweet van maandag luidde als volgt: “Beste followers, ik stop met Twitteren. Dank voor het volgen en reacties. Contact kan ook via s.dikkers@tweedekamer.nl Groet, Sjoera”
Dikkers, woordvoerder Voedsel en Landbouw bij de PvdA, is het zat om overvallen te worden met boze en nare reacties van mede-twitteraars.
Volgens haar woordvoerder was het voor haar niet langer te doen haar genuanceerde politieke boodschap in 140 tekens te vatten.
Zo werd Dikkers regelmatig uitgejouwd door boeren als ze over een nieuw voedselschandaal twitterde.
Tegen RTL Nieuws zei ze:
Ik blijf een lans voor hen breken. Ook al schelden ze me uit”, zegt Dikkers. Maar met twitteren houdt ze op. “Ik heb geen behoefte om me digitaal voor ik weet niet wat te laten uitmaken. Daar ben ik te oud voor.
Dikkers is niet de enige politicus die twitter de deur uit doet. Ook Diederik Samsom had genoeg van alle negativiteit op het medium. Zijn laatste tweet sprak boekdelen:

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.