Laatste update 13:09
21

Slechtste cabaretact van de eeuw leidt tot doodsbedreigingen

Cabaretier Sergio Bunsee is met de dood bedreigd en heeft daarom zijn voorstelling in het Bijlmer Parktheater op het laatste moment afgelast. Een woordvoerder van het theater verklaart tegenover Joop dat er dinsdag bedreigingen zijn geuit waarbij werd gesteld dat er al kaarten waren gekocht om de cabaretier tijdens zijn optredenvan vrijdagavond  te elimineren. “De politie zei geen tijd te hebben om tijdens de voorstelling bescherming te bieden. Daarom zagen we ons, zeker nadat de media er over berichten, gedwongen met het oog op de veiligheid de voorstelling te annuleren.” Er was volgens de woordvoerder een flink aantal kaarten verkocht. Wie van de ticketkopers verantwoordelijk is voor de bedreiging is nog niet duidelijk. “Dat is de politie al sinds dinsdag aan het onderzoeken.”

Directe aanleiding voor de bedreiging zou een clip op Facebook zijn waarin de cabaretier de draak probeert te steken met een onthoofding die vorige maand plaatsvond in het criminele circuit van Amsterdam. Het hoofd van het slachtoffer werd daarbij in de vroege ochtend gedumpt voor een horecazaak. Bunsee verwerkte de zaak tot een imitatie van Opsporing Verzocht met daarin zoveel ‘woordgrappen’ met betrekking tot het lugubere misdrijf dat hij Seth Gaaikema in een keer doet vergeten.

De voorstelling met de veelzeggende titel MOEILIJK?! is volgens Bunsee “een snelle show met verrassende anekdotes en komische sketches over het slagveld van de liefde”.

Geef een reactie

Laatste reacties (21)