9

&… Slopers plunderen Heerlense winkels

Sekslijnen naaien bellers ... Karper is kalkoen in Polen ... Paul de Leeuw niet meer boos op Sonja Barend ... Zalm optimistisch over koers Titanic

Ander nieuws van vandaag


– Video: Slopers die waren ingehuurd om het deels ingestorte winkelcentrum in Heerlen met de grond gelijk te maken, eerst even gingen shoppen. De winkels moeten met inboedel en al tegen de vlakte wegens instortingsgevaar. Winkeleigenaren zijn geschokt.

– Ruim zeven jaar gevangenisstraf is misschien een beetje veel voor het maken van geluidsoverlast, oordeelde een Catalaanse rechter in de zaak tegen een concertpianiste. Haar vrijwel permanente training had haar buren psychische problemen bezorgd.

– In Jemen hebben ordetroepen minstens 7 demonstranten doodgeschoten. Tienduizenden betogers gingen de straat. Ze eisen dat de president die na 33 jaar beloofd heeft op te stappen wordt vervolgd voor zijn misdaden. 

– Nederlanders zitten met Kerst in de puree, dat wil zeggen in de kastanjepuree. Albert Heijn en andere grootgrutters deden goede zaken.

– Kalkoen is in Polen karper. Met Kerst worden de dieren opgegeten na eerst dagenlang mishandeld te zijn door onwetende dan wel onkundige consumenten en handelaren. Er begint langzaam maatschappelijke kritiek los te komen op het ritueel.

– In moskeeën wordt steeds vaker in het Nederlands gepredikt, onder meer omdat de bezoekers dan eindelijk eens kunnen verstaan wat er gezegd wordt. Volgens de tolerantste kant van Nederland wil dat natuurlijk niet zeggen dat moslims integreren.

– Genaaid worden door een sekslijn, het kan. Bellers werden gechanteerd met de dreiging dat de partners op de hoogte gesteld zouden worden als er te snel werd neergelegd.

– Sein veilig, u kunt de schuilkelders verlaten: Paul de Leeuw is niet meer boos op Sonja Barend.

– Hahaha! Oud-minister van Financiën Zalm – hahahaha! – denkt dat de schuldencrisis goed is op te lossen. Hahahaha! 

– Interpol heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de oprichter van het Franse bedrijf dat ziekmakende borstimplantaten produceerde. Hij is al maanden spoorloos.

– Nick Clegg, de liberale Britse vice-premier, wil mee als de conservatieve premier Cameron nog eens een Europese top bezoekt. Bij de vorige top veroorzaakte Cameron zonder enig overleg een EU-crisis.

Ook rustig slapen? Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (9)