8

Sp!ts geeft aanranders ‘tips en trucs’

TMG-kanaal propageert 'legaal op alle konten en billen meppen die je tegenkomt'

Sp!tsnieuws, de ex-krant van de Telegraaf Media Groep die – ondanks dat hij gratis was – niemand wilde hebben, bestaat momenteel alleen nog als website. Daarop werd afgelopen zaterdag in een bizar artikel reclame gemaakt voor ‘International Slap-Ass Day’. Een zogenaamd ‘heerlijke mannendag’ waar niemand ooit van gehoord heeft, waarop het de bedoeling zou zijn om nietsvermoedende vrouwen op het achterwerk te slaan. Een praktijk die bij het OM overigens gewoon bekend staat als een zedenmisdrijf onder de noemer aanranding.

Zonder enige schaamte schrijft Sp!ts: 

Het is vandaag 7 november en dat betekent, ja natuurlijk was jij daarvan op de hoogte, dat het International Slap-Ass Day is. Juist, legaal op alle konten en billen meppen die je tegenkomt. Met, uiteraard, als risico een mep terug in je gezicht. Maar dat moet je er dan maar voor over hebben. Deze heerlijke mannendag vindt twee keer per jaar plaats, de volgende editie is op 13 februari van het volgende jaar. Voor nu de nodige inspiratie. Geniet ervan en maak het niet te bont.

Wat volgt zijn 8 slappe excuses om videos te kunnen embedden waarop vrouwen met diverse objecten op de billen worden geslagen. De eerste ‘tip’ luidt: ‘Maak er hoe dan ook een feestje van’.

Geef een reactie

Laatste reacties (8)