Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sprookjesfeest Verburg Efteling oogst kritiek

  •  
11-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
flickr-efteling-heks-300px.jpg
Na glossy 'Gerda' is Kamer ook boos over personeelsfeest ... Totale kosten van verjaardag ministerie LNV bedragen 1 miljoen euro
Het ministerie van Landbouw viert zijn verjaardag niet alleen met de omstreden glossy Gerda, maar minister Verburg gaat bovendien met 18.000 ambtenaren op personeelsuitje naar de Efteling. De viering kost al met al ongeveer 1 miljoen euro.
Minister Gerda Verburg heeft dat gezegd in het debat over haar eenmalige glossy, zo meldt onder meer RTL Nieuws. De glossy kost ruim 4 ton en het uitje naar de Efteling voor de ambtenaren nog eens 500.000 euro.
Het ministerie bestaat 75 jaar en dat moet nou eenmaal gevierd worden, vindt Verburg. Ze verzekert dat er verder geen kosten meer bij komen.
Over de glossy heeft de Partij voor de Dieren een motie van treurnis ingediend, die voldoende steun kreeg van andere partijen om aangenomen te worden.
Foto: HSmade (Flickr/CC)

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.