Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Stemhok.nl: 'Met Rutte sympathiseren we zelfs'

  •  
09-06-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
moeder_van_mark.jpg
Man achter spraakmakend filmpje over moeder van VVD-leider spreekt ... [Video] Anti-PvdA-spot van Stemhok uit 2006
In een interview neemt Remco Asselbergs, een van de mensen achter Stemhok.nl, afstand van de suggestie dat het spraakmakende filmpje over de moeder van Mark Rutte zou zijn bedoeld als campagne voor de PvdA.
Dat doet hij in De Pers :
Je kunt van mening verschillen over humor, maar het is zeker niet bedoeld als propagandafilmpje. Wij pakken iedereen aan. We sympathiseren zelfs met Rutte.
Remco Asselberg was in het verleden net als twee anderen ooit communicatiemedewerker van de PvdA (‘maar níet van Cohen helaas, want dat betaalt tenminste’), maar hij werpt de suggestie dat het filmpje onderdeel van de campagne van die partij is verre van zich:
Onzin, het is bedoeld als humor, als commentaar. Het is pesterig, maar wij pakten Bos net zo hard aan hoor. 
In 2006 maakte Stemhok een zogenaamde CDA-spot waarin de PvdA er van langs kreeg (hierboven te zien). Asselbergs:
We hebben helemaal geen zin om ons in te laten met de PvdA-campagne. De Wereld Draait Door belde net, maar dat gaan we niet doen. We zijn géén onderdeel. Laat ik het sterker zeggen: wij hebben Cohen ook aangepakt. Wij zijn de bedenkers van de term Hakkelaar bij Cohen nadat hij weer eens stond te stuntelen in de debatten.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.