Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Sterren komen in actie voor Haïti

  •  
13-01-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
flickr_WyclefJean300.jpg
Wyclef Jean doet oproep voor hulp geboorteland
De in Haïti geboren hip-hop-ster Wyclef Jean heeft woensdag op zijn website en op de microblogdienst Twitter een dringende oproep gedaan voor hulp aan het door een zware beving getroffen land. Andere beroemdheden sloten zich daarbij aan, zoals het Amerikaanse acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie.
“We moeten nu in actie komen”, zei de 37-jarige Jean, die als jochie naar New York verhuisde. Hij riep iedereen op te doneren aan zijn Yele Haiti Foundation, dat zich inzet voor zijn geboorteland.
Ook acteur Ben Stiller riep via Twitter op tot steun aan de inwoners van Haïti. Acteur Ashton Kutcher en zijn vrouw Demi Moore twitterden bevlogen over het onderwerp en wezen op de website van hulporganisatie Unicef, die ook in Haïti actief is.
Haiti needs your help please donate to help our relief effort text YELE to 501 501 and 5 dollars will be donated to help those in Haiti
Foto: Flickr CC JDLasica

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.