Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Steve Bannon: Onthoofd dr. Fauci en chef FBI en plaats hun hoofden op staken

  •  
06-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
128 keer bekeken
  •  
33007885871_2de92cb5c5_k
Steve Bannon, rechtsextremist en oud-adviseur van Donald Trump, heeft voorgesteld viroloog dr. Fauci en het hoofd van de FBI Christopher Wray te onthoofden als signaal naar de rest van de overheid dat ze zich naar de regering moeten schikken. Bannon deed die uitspraak in zijn eigen podcast. Bannon zei ook dat als het aan hem lag, de hoofden op staken zouden worden geplaatst aan weerszijden van het Witte Huis, als duidelijk zichtbare waarschuwing. Het zou volgens Bannon een duidelijk signaal moeten zijn die een tweede termijn van Trump inluidt. Twitter heeft het account van Bannons podcast permanent geblokkeerd en YouTube heeft de aflevering verwijderd.
Bannon is momenteel op borgtocht vrij. Er loopt een federaal onderzoek naar de oud-topadviseur van Trump wegens grootschalige fraude. In augustus werd hij gearresteerd omdat hij ruim een miljoen dollar had weggesluisd uit een fonds dat geld inzamelde voor de bouw van Trumps muur bij Mexico.
cc-foto: Gage Skidmore
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.