Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Storm van kritiek op Gorillas

  •  
18-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
431 keer bekeken
  •  
gorillas

© Groningen - Een bezorger van bezorgbedrijf Gorillas onderweg om een bestelling af te leveren. ANP / Hollandse Hoogte / ProNews

Op sociale media wordt verontwaardigd gereageerd op het nieuws dat flitsbezorger Gorillas zijn fietsers tijdens de hevige storm tot 18:00 uur liet doorfietsen. Mensen roepen onder meer op tot een boycot van de dienst.
“Alle bezorgers, die rijden met elektrische fietsen, worden uitgerust met dikke winterjassen, regenjassen en -broeken, handschoenen, regenlaarzen, helmen, brillen en nekwarmers”, berichtte RTV Utrecht om 15:40 uur, toen het al hard stormde. Onverantwoordelijk , is de breed gedeelde mening op Twitter. Om 18:00 uur maakte het bedrijf bekend toch te stoppen met bezorgen.
De overheid roept mensen op om binnen te blijven vanwege storm Eunice. In Amsterdam en Diemen waren aan het begin van de avond al drie doden gevallen door omgevallen bomen.
In de Efteling bleven alle attracties tot ongeveer vier uur vrijwel allemaal open. Daarna besloot het pretpark alsnog in te grijpen. Even na vijf uur werden bezoekers opgedragen om te vertrekken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.