Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Tea Party talkshow: moslims, homo's en moslimhomo's

  •  
17-11-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
PolitiChick.jpg
Omdat er nog niet genoeg rechts conservatief geluid in de Amerikaanse media klinkt, zijn er nu de PolitiChicks
Het lijkt een parodie, een talkshow waarin de extremistische denkbeelden van de Amerikaanse Tea Party-beweging muzikaal worden vertolkt door een luide blondine, die zichzelf begeleidt op een ukelele. Maar het lijkt erop dat PolitiChicks the real deal is.
Victoria Jackson, voormalig actrice van het satirische programma Saturday Night Live, gaat tegenwoordig door het leven als columniste en activiste van de rechts conservatieve Tea Party. Het resultaat: een ietwat verfomfaaide versie van Sarah Palin of Michelle Bachmann. 
Met enkele van haar conservatieve vriendinnen maakt Jackson nu een online conservatieve talkshow, PolitiChicks. Dat vond ze nodig, omdat het conservatieve geluid in de VS niet voldoende gehoor krijgt… In de eerste aflevering komen alle speerpunten van de Tea Party aanbod. Moslims en homo’s en de verfoeide liberals (progressieven) die het allemaal maar tolereren…
Bij Huffington Post wat meer achtergrondinformatie over Jackson en Politichicks: 

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.