Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Telegraaf slaat nieuwsflater

  •  
15-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
pamela_300_01.jpg
Entertainment-redactie heeft geen flauw benul van Pamela Anderson, noch van actualiteit
De krant van Wakker Nederland heeft de ogen weer eens niet goed uitgewreven. Met het bekende ‘tjonge… tjonge…’ wordt de verontwaardigingsmachine aangeslingerd over een ‘slonzig t-shirtje’ van wereldster Pamela Anderson. Een ‘modeflater’ noemen ze het.
RTEmagicC_tel_466.jpg
De Telegraaf bekritiseert de moeder aller babes omdat ze er niet modieus genoeg uit ziet. De entertainment-redactie blijkt volledig onwetend van het engagement van de ster uit de serie Baywatch. Anderson is een ambassadrice voor dierenrechten en voert al een tijd actie voor Paul Watson, de oprichter van de Sea Shepherd. Duitsland dreigt Watson uit te leveren aan Costa Rica waar hem een forse douw wacht wegens acties ter bescherming van haaien.
RTEmagicC_pam_300.jpg
En Basel – waar Pamela was – ligt op de grens met Duitsland.
Het ‘slonzige t-shirt’ is er dan ook een van de Sea Shepherd. Zelfs een blinde zeeëgel herkent het logo en kan de tekst lezen. Kennelijk weet de entertainment-redactie ook niet wat de Sea Shepherd is. Kan iemand die steen waar ze onder leven even optillen?

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.