Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Telegraaf steunt Lutz Jacobi

  •  
01-03-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Hoofdredacteur Sjuul Paradijs herhaaldelijk in Pauw en Witteman: Ik hoop dat jij PvdA-leider wordt... Ook op Twitter veel steun
Donderdagavond was het de beurt aan de vierde, en tevens laatste, kandidaat PvdA-leider, Lutz Jacobi, om aan tafel bij Pauw en Witteman te schuiven. Op het sociale medium twitter kan de Friese Jacobi in ieder geval al op veel steun rekenen. Ook Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs, tevens te gast in de uitzending, is gecharmeerd van de dame. Hij zei herhaaldelijk dat Jacobi het van hem wel mag worden.
Bekijk de video in andere formaten. [Bekijk de uitzending vanaf circa 27.20]
Jacobi gooide hoge ogen in de uitzending, omdat ze ‘recht door zee’, ‘zelfbewust’ en ‘daadkrachtig’ was. Ook het feit dat zij tijdens het eerste debat tussen de kandidaat-leiders als enige durfde te kiezen voor een eventuele samenwerking met de SP werkt in haar voordeel. 
Een greep uit de tweets:
Johan Fretz:
Eigenlijk is dit echt heel erg goed: die Lutz legt ook tegenover Sap het verschil bloot tussen politiek geneuzel en eerlijke antwoorden.
Brenda Stoter:
Als zij het wordt, stemt heel Rotterdam Zuid op de PvdA. Dat wijffie lijkt op me oude buuf. Jacobi, binnenkort een bakkie met een peukie?
Fouad el Haji:
De ster van die Foxy Lady Lutz Jacobi is toch wel rijzende hoor als je het mij vraagt.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.