Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Telegraaf trapt in column Youp van 't Hek

  •  
11-04-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
telegraaf_youp_300.jpeg
Of toch niet?
De pagina Privé van de Telegraaf plaatste vandaag een artikel met als kop ‘Youp van ’t Hek herkent koningin niet’. Daarin haalt de krant de NRC-column van de cabaretier aan.
Youp van ’t Hek heeft woensdag de Belgische koningin Mathilde ten dans gevraagd. Hij botste tegen ‘de stijve vrouw in het rood’ op, maar herkende haar niet. Youp stormde een chique eettent binnen, waar de koningin aanwezig was. Dat vertelt hij in zijn column in NRC. “Ik keek niet uit, maar zij ook niet. Ik kegelde haar bijna omver en kon haar nog net bij haar middel pakken. Daardoor bleven we prachtig in balans. Ze rook lekker. Vooral duur. Toen ik haar losliet zag ik dat ze een zogenaamde brace om haar knie had. Ik voelde me schuldig en bood geschrokken mijn excuses aan”. De cabaretier vroeg wat er met haar knie gebeurd was. ‘Het is niks’, zei ze in krampachtig Vlaams en hinkepinkte zich uit de voeten. Ik keek haar een beetje beledigd na omdat ik vond dat ze nogal uit de hoogte deed.
Martijn van der Zande twitterde vrolijk over het Telegraaf-artikel:
tweet_martijn
Youp van ’t Hek retweete dat. Maar cabaretier Jochem Myer twittert vervolgens dat hij erbij was en dat het verhaal wel klopt:
tweet_jochem
Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.