Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Teststraten en vaccinatielocaties zondag dicht vanwege sneeuw

  •  
06-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
224 keer bekeken
  •  
ggdteststraat

© DEN BOSCH - Door de code rood en de sneeuw gaan de meeste Coronateststraat en vaccinatiestraat van de ggd in DEN BOSCH . Mensen met klachten die passen bij het coronavirus kunnen zich hier la

In heel Nederland sluit de GGD op zondag de teststraten en vaccinatielocaties. De GGD’s verwachten dat de hevige sneeuwval en vorst tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. In het hele land is vanaf middernacht code rood van kracht. Het ANP en NU.nl melden:
" In totaal moet voor zo’n 40.000 mensen een nieuwe afspraak worden gemaakt. De helft van hen had een testafspraak staan, de andere helft zou een prik krijgen. Mogelijk gaat het niet lukken om al die mensen op tijd af te bellen."
Rijkswaterstaat adviseert vanaf zaterdagavond niet meer de weg op te gaan, omdat het barre weer voor problemen kan zorgen. Rijkswaterstaat zelf zet extra weginspecteurs en mensen bij de verkeerscentrales in.
Het verwachte slechte weer zorgt ervoor dat Nederlanders alweer aan het hamsteren zijn geslagen. Supermarktketens Albert Heijn en Jumbo hebben alle bestellingen voor zondag geannuleerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.