Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

The Sandwich Nazi - Het beste wat Canada is overkomen

  •  
13-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sandwichnazi300.jpg
[Video] Deze man is niet in woorden te omschrijven
Salam Kalil, ook wel The Sandwich Nazi, is – in zijn eigen woorden – het beste wat Canada ooit is overkomen. En daar zijn we het toch wel een beetje mee eens. Afkijken verplicht. Enjoy!
Iedere maand maakt de Canadees Lewis Bennett een korte film over een gebeurtenis, een plek of een bijzonder iemand uit zijn provincie British Columbia. Deze keer gaat zijn korte docu over Salam Kahil. Een man van contrasten die in Port Kells een kleine broodjeszaak runt. Kahil is van alle markten thuis. Hij is een kunstverzamelaar, een voormalige mannelijke escort, een amateur pianist en een trouwe supporter van de organisatie voor daklozen van downtown Vancouver. Zijn echte passie is echter vertellen over alle ‘blowjobs’ die hij ooit gaf.
Maar laat je daar niet door afschrikken. Hoe Kahil echt in het leven staat wordt duidelijk wanneer je zijn winkel binnen gaat en dit bordje ziet:
Kom niet naar binnen als: Je niet gelukkig bent, en ook niet gelukkig wil worden Je jou eigen normen en waarden aan anderen opdringt Het niet kan laten over je problemen te praten Als je te pietluttig of te gevoelig bent

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.