54

Toezichthouder De Nederlandsche Bank verdiende bij als ‘SS-commandante’

Als 'Conchita van der Waal' liet DNB-medewerker zich prostitueren... 'The kinkyer the better' ...  Starttarief: 450 euro

Een medewerkster van De Nederlandsche Bank die toezicht hield op de trustsector, verdiende tegelijkertijd bij door zich als exclusieve sm-meesteres te verhuren. Dat meldt het zakentijdschrift Quote maandag.

Na zes jaar bij De Nederlandsche Bank te hebben gewerkt, moest de medewerkster het veld ruimen nadat de kantonrechter haar contract liet ontbinden. De reden hiervoor is dat er een tip binnenkwam bij haar werkgever dat de vrouw zich liet inzetten als prostituee. De Quote-ontdekking levert een gênante situatie op voor haar voormalige werkgever omdat die zeer hoge integriteitseisen stelt aan mensen die in de (sub)top van de financiële wereld spelen. Quote schrijft daarover:

Van de 5469 mensen die sinds 2011 verplicht werden gescreend op geschiktheid voor een baan in de sector, werden 614 mensen afgewezen. Van de kandidaten die in de trustbranche wilden werken, werd zelfs 36 procent ongeschikt bevonden, bijvoorbeeld omdat ze onbetrouwbaar werd geacht. Dat een eigen toezichthouder van DNB ongemerkt zes jaar lang de prijzige prostituee kon spelen (starttarief: €450) is op zijn zachtst gezegd dus nogal merkwaardig.

De vrouw had weinig grenzen als het ging om de wensen van de klant: van cock and boll turturing tot ‘high class nymphomaniac’: alles was mogelijk zolang er maar betaald werd. Als ‘Conchita van der Waal’ had ze als motto: the kinkyer the better’. Via haar website trok ze klanten door zichzelf met ss-pet aan te bieden. De site is inmiddels offline gehaald. Quote merkt op dat de vrouw door haar bijbaan chantabel zou kunnen zijn geweest.

Quote: WTF! Toezichthouder DNB verhuurde zich jarenlang als hoer

Cc-foto: Mike

Geef een reactie

Laatste reacties (54)