Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Tornado slingert vrachtwagens door de lucht

  •  
04-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
tornado_300.jpg
VVD wil inkomen huurders weten ... Maffiabaas gepakt via Facebook ... Politie weer in actie tegen twitterterreur
Anders nieuws van vandaag…
– In de omgeving van Dallas in de Amerikaanse staat texas hebben tornado’s huisgehouden. Op vanuit een helikopter vastgelegde beelden is te zien hoe de krachtige wind een parkeerterrein voor trucks treft. Enorme opleggers worden opgetild en door de lucht gesmeten alsof het luciferdoosjes zijn. (video)
– Wie met een hoog inkomen in een goedkope sociale huurwoning zit, moet zelf aantonen of een huurverhoging al dan niet terecht is. Dat plan presenteert de VVD vandaag in Tweede Kamer. ( RTL Nieuws )
– Vito Roberto Palazzolo, de ‘bankier’ van de beruchte maffiabaas Totò Riina, kon vorige week in Thailand worden opgepakt dankzij onder andere speurwerk op Facebook. De politie hield zijn pagina en die van familieleden in het oog. ( De Morgen )
– De politie is uit voorzorg aanwezig op het REA College Nederland, locatie Heliomare, in Wijk aan Zee. Dit naar aanleiding van een dreigtweet, die gisteravond is verstuurd. ( Volkskrant )
– In Tate Modern opent vandaag een grote retrospectieve van Damien Hirst, een van ’s werelds rijkste kunstenaars. De prijzen voor zijn werk zijn nu echter enorm aan het dalen. ( De Morgen )

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.