8

&… Tornado slingert vrachtwagens door de lucht

VVD wil inkomen huurders weten ... Maffiabaas gepakt via Facebook ... Politie weer in actie tegen twitterterreur

Anders nieuws van vandaag…


– In de omgeving van Dallas in de Amerikaanse staat texas hebben tornado’s huisgehouden. Op vanuit een helikopter vastgelegde beelden is te zien hoe de krachtige wind een parkeerterrein voor trucks treft. Enorme opleggers worden opgetild en door de lucht gesmeten alsof het luciferdoosjes zijn. (video)

– Wie met een hoog inkomen in een goedkope sociale huurwoning zit, moet zelf aantonen of een huurverhoging al dan niet terecht is. Dat plan presenteert de VVD vandaag in Tweede Kamer. (RTL Nieuws)

– Vito Roberto Palazzolo, de ‘bankier’ van de beruchte maffiabaas Totò Riina, kon vorige week in Thailand worden opgepakt dankzij onder andere speurwerk op Facebook. De politie hield zijn pagina en die van familieleden in het oog. (De Morgen)

– De politie is uit voorzorg aanwezig op het REA College Nederland, locatie Heliomare, in Wijk aan Zee. Dit naar aanleiding van een dreigtweet, die gisteravond is verstuurd. (Volkskrant)

– In Tate Modern opent vandaag een grote retrospectieve van Damien Hirst, een van ’s werelds rijkste kunstenaars. De prijzen voor zijn werk zijn nu echter enorm aan het dalen. (De Morgen)

Geef een reactie

Laatste reacties (8)