Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Trump waarschuwt Rusland: Raketaanval op Syrië komt eraan

  •  
11-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
US-POLITICS-TRUMP-CRIMSON TIDE

© 2018-04-10 16:36:46 US President Donald Trump speaks with Democratic Senator from West Virginia (L) and coach Nick Saban as he receives the 2017 NCAA football national champions the Alabama C

De president van de Verenigde Staten, die vorige week nog zei dat hij Amerikaanse troepen en middelen zo snel mogelijk wilde terugtrekken uit het conflict in en rond Syrië, heeft zojuist een raketaanval op het land aangekondigd op zijn Twitteraccount:
Afgelopen weekend werden Syrische burgers in Oost-Ghouta overvallen door een aanval met chemische wapens , vermoedelijk door het regime van Assad, waarop internationaal de roep om militair ingrijpen opnieuw toenam. Rusland, dat zich een militaire en politieke bondgenoot van de Syrische dictator heeft getoond, dreigde eerder vandaag eventuele Amerikaanse raketaanvallen op Syrische doelen uit de lucht te zullen schieten en Amerikaanse lanceerplatformen aan te vallen indien de VS zou besluiten tot militair ingrijpen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.