12

Twitter maakt casanova kansloos

Lees live mee op twitter hoe de versierpoging van een getrouwde acteur in het water valt

Wie dacht dat een blauwtje lopen erg is, is hier de extra sterke variant: het twitterblauwtje. Brian Presley, b-acteur uit Oklahoma, christen, echtgenoot en vader van een zoon, kwam in het vliegtuig naast een model te zitten en vergat spontaan dat hij getrouwd is. In een poging de mooie vrouw te versieren haalde hij alles uit de kast. Het model, Melissa Stetten, zag hem echter niet zitten en besloot er live over te twitteren. Naar haar 13.000 volgers. De arme Brian had geen idee. Wat volgt is een reeks even hilarische als pijnlijke tweets.

Bijvoorbeeld wanneer Melissa tijdens de nachtelijke vlucht Brian vraagt naar zijn trouwring en hij antwoordt de ring slechts te dragen omdat hij het leuk vindt. Na een bezoekje aan het toilet is de ring echter verdwenen. Ook raakt Brian na het drinken van drie biertjes dronken. Eén van de volgers van Melissa achterhaalt zijn identiteit en vindt een interview met een christelijk tijdschrift waarin Brian zichzelf uiterst vroom voordoet. Na geruime tijd verslaafd te zijn geweest aan alcohol zou hij nu bovendien weer ‘nuchter’ zijn.

Nadat Brian erachter kwam dat zijn leven mogelijk geruïneerd is door de tweets, kon een reactie uiteraard niet uitblijven. Hij noemt de tweets van Melissa ‘ absurd en grappig’. Tijdens zijn carrière als acteur zou al het een en ander over hem geschreven zijn, maar niets zo absurd als de verzinsels van Melissa, aldus Brian.

Tot slot rijst een aantal vragen; hoe erg is Brian’s versierpoging eigenlijk? Mogen getrouwde mannen geen gesprek meer aanknopen met mooie vrouwen? En, pleegt Melissa geen karaktermoord ten overstaan van haar 13.000 volgers?

Melissa doet overigens wel meer uitgebreide en opmerkelijke ontboezemingen.

Meer tweets lezen? Dat kan hier!

Geef een reactie

Laatste reacties (12)