8

Undercover animatie: Vrouw Brits politicus blijkt prostituee

Conservatief parlemenstlid verbijsterd door dubbelleven

De Britse tabloid Daily Mail heeft met een undercover actie blootgelegd dat de echtgenote van een parlementslid die betrokken was bij de verkiezingscampagne van premier Cameron een dubbelleven leidde als prostituee.


De Taiwanese nieuwsrubriek Next Media Animation maakte er op vertrouwde wijze een meeslepende animatie van. Inclusief het moment dat de vrouw zich stort op de broekrits van de tabloid-verslaggever.

Het Laatste Nieuws schrijft:

Mike Weatherley (53) stelt dat hij er geen idee van had dat zijn Braziliaanse echtgenote Carla onder de aliassen Bea, Adriana en Bianca in drie ‘massagesalons’ werkte,  meldt The Daily Mail. De 39-jarige werd betrapt toen een undercoverjournalist zich als klant uitgaf: hij legde met een verborgen camera vast hoe ze een striptease deed en vervolgens haar diensten aanbood.
(…) Hoewel de politicus zelf geen schuld treft, zit de regering-Cameron verveeld met de affaire. Weatherly voerde zijn echtgenote meermaals op tijdens de kiescampagne en nam haar enkele maanden geleden nog mee naar het Britse parlement in Westminster.

Geef een reactie

Laatste reacties (8)