Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Update: Beatrix in 'Eva-kostuum' bij LuckyTV [video]

  •  
09-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
902 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding_2012-01-09_om_20.55.03.png
Reactie op ophef over hoofddoek Beatrix... Met reactie eindredacteur Dieuwke Wynia...
Dieuwke Wynia, eindredacteur van De Wereld Draait Door reageerde deze avond op LuckyTV: “Sander van de Pavert is een soort columnist van DWDD en krijgt daarom veel vrijheid. Hij levert op satirische wijze commentaar op de actualiteit, in dit geval de opmerkelijk discussie die is ontstaan n.a.v. het aanpassen van de kleding van koningin Beatrix en prinses Máxima bij het staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten.
Zij droegen bij een bezoek aan een moskee in Abu Dhabi een gewaad en een hoofddoek ‘uit respect voor de gewoontes’ in de Verenigde Arabische Emiraten, aldus de RVD. Daar heeft Sander van de Pavert een grap over gemaakt. Hij is daarbij hard door de bocht gegaan, de één zal zeggen dat hij eruit is gevlogen, de ander dat de bocht vrij scherp was, en er zal ongetwijfeld ook door veel mensen om gelachen zijn. Wij realiseren ons dat satire op het koningshuis immer gevoelig ligt maar vonden het niet nodig om Sander te vragen een andere Lucky te maken.”
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.