Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Verdachte' mannen slachtoffer van paniek in KLM-vliegtuig

  •  
17-12-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
arrest.jpg
FBI ontruimt vliegtuig na klacht panikerende passagier...Mannen bleken ongevaarlijk te zijn
Een KLM-vlucht van Houston naar Amsterdam werd woensdag gecanceld nadat twee ‘verdachte mannen’ opgepakt werden. Een medepassagier had het personeel gealarmeerd omdat ze de situatie niet vertrouwde. De FBI en politie arresteerden de mannen maar het bleek vals alarm te zijn.
De lokale Amerikaanse omroep ABC deed verslag van het incident. Een oudere vrouw alarmeerde het personeel omdat twee mannen in het vliegtuig een woordenwisseling hadden en één van hen zou ‘nu, nu, nu’ gezegd hebben. Dat blijkt tegenwoordig genoeg reden voor ontruiming.
De FBI en politie arresteerden de mannen en namen ze geboeid mee. Achteraf bleek er niets aan de hand te zijn en zijn de mannen vrijgelaten. De vlucht werd uit voorzorg toch gecanceld. 
Een passagier heeft met een smartphone de arrestatie gefilmd. Het gezicht van één van de mannen is (niet heel duidelijk) in beeld te zien en het lijkt om iemand met een ‘niet-westers uiterlijk’ te gaan. Of dat een rol heeft gespeeld in de verdachtmaking is niet bekend. 
cc foto: ABC News

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.