Laatste update 19:56
136

Verenigde Naties geven Trump een draai om de oren

Donald Trump, de man die als president van de Verenigde Staten straks een van de machtigste mannen van de wereld is, blijft maar twitteren als een verongelijkte kleuter. Zodra er ook maar iets is dat hem niet zint klimt hij in zijn smartphone en stuurt weer een rancuneus berichtje de wijde wereld in. Zijn laatste doelwit: de Verenigde Naties vanwege een nieuwe resolutie tegen de illegale bezetting door Israël. De VN zitten echter ook op Twitter en hadden direct een antwoord klaar.

‘De Verenigde Naties waren zo veelbelovend, maar nu is het niet meer dan een clubje waar mensen samenkomen, kletsen en een leuke tijd hebben. Zo triest!’ schreef de president-elect op Twitter.

Nog geen twee uur later volgde een reactie van de Verenigde Naties met een opsomming van wat dat ‘samenkomen, kletsen en een leuke tijd hebben’ nu werkelijk inhoudt. Zoals het bieden van voedselhulp aan 80 miljoen mensen in 80 landen. Of het redden van drie miljoen kinderlevens door hen te voorzien van broodnodige vaccinaties.

De VN waren niet de enigen die Trump met zijn gebrekkige kennis van zaken de oren wasten:

Bron: OccupyDemocrats / cc-foto: Gage Skidmore

Geef een reactie

Laatste reacties (136)