Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Verkiezingsdebat over duurzame durfals en wetenschap

  •  
09-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
debatlabSapPlasterk_2.jpg
UPDATE: Debat wordt toch niet live gestreamed maar later deze week op politiek24 uitgezonden... DebatLABB met oa. Ronald Plasterk (PvdA), Jasper van Dijk (SP), Marieke van der Werf (CDA) en René Leegte (VVD)... Jolande Sap (GroenLinks) is helaas verhinderd
De verkiezingsstrijd barst vanavond los in de Bijlmer in Amsterdam. In Club Ziggo zullen politici aan de tand gevoeld worden door wetenschappers over duurzame durfals, zomerse zotheid, interessante innovaties en wetenschappelijk bewezen waarheden. Aanwezige politici bij het debat zijn onder andere: Jasper van Dijk (SP), Ronald Plasterk (PVDA), Stientje van Veldhoven (D66), Marieke van der Werf (CDA), René Leegte (VVD), en Eppo Bruins (CU). GroenLinks is helaas niet vertegenwoordigd.
Wetenschappers die de politici het vuur aan de schenen zullen leggen zijn onder andere Louise Vet (Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW)), Kees Hummelen (Rijksuniversiteit Groningen) en Ton van der Steen (Erasmus MC).
Debatleider is Jan Douwe Kroeske, producent en initiatiefnemer van Llowlab en debatLABB. Het debat wordt later deze week door Politiek24 uitgezonden. Het debatLABB wordt georganiseerd door productiebedrijf Double2 BV en ondersteund door Ziggo. Een groot aantal wetenschappelijke en maatschappelijke organisaties draagt bij aan de inhoud: o.a. NWO, Technologiestichting STW, KNAW, NIOO, Rijksuniversiteit Groningen, TU Eindhoven, Erasmus MC, Voedingscentrum en FOM DIFFER. Meer informatie is te vinden op www.debatlabb.nl Volg ons ook op Facebook
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.