Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Video: Seksuologe versus pedofiel bij Het Gesprek

  •  
07-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
307 keer bekeken
  •  
Screenshot_Goedeleliekens_Pedo300.jpg

Schatting aantal pedofielen in Nederland loopt uiteen van 32.000 tot 160.000. Kop in het zand steken heeft geen zin, maar wat wel?

“Ik heb alleen aan zijn piemel gezogen en aan zijn billen gevoeld, meer niet!” Aldus Ad van den Berg, mede-oprichter van de zogenoemde ‘pedopartij’ tegen seksuologe Goedele Liekens over zijn seksuele contact met een minderjarige jongen. Afgelopen zondag zond interviewzender Het Gesprek de confrontatie tussen Liekens en pedofiel Ad van den Berg uit.
“Ik heb alleen aan zijn piemel gezogen en aan zijn billen gevoeld, meer niet!” Aldus Ad van den Berg, mede-oprichter van de zogenoemde ‘pedopartij’ tegen Goedele Liekens over zijn seksuele contact met een minderjarige jongen.
Afgelopen zondag zond de ontmoeting tussen de seksuoloog Goedele Liekens en de pedofiel Ad van den Berg te zien op interviewzender Het Gesprel. Een ‘1 op 1’ overhet grootste taboe van Nederland: pedoseksualiteit.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.