10

Vlaamse nationalistische Senaat-babe weg na Thaise drugsdeal

Rechtse N-VA senator met 42.618 voorkeurstemmen blijkt ook minnares getrouwde collega

Het lijkt het scenariofilm van een goedkope B-film, een sexy jonge vrouw die senator wordt, in korte rok de eed aflegt, het bed induikt met een getrouwde collega, een liefdesreis naar Thailand onderneemt en daar in een drugsdeal belandt. De mediagenieke Kim Geybels werd in juni gekozen met 42.618 voorkeurstemmen.

De 28-jarige Kim Geybels, spoedarts in Belgisch Limburg, is een spraakmakende verschijning voor de conservatieve nationalistische N-VA, de partij die een spil vormt in de politieke chaos waar België in is beland.

Acht weken geleden legde ze opvallend sexy gekleed de eed af als senator. Dat deed al menig wenkbrauw fronsen. Maar een nieuw schandaal betekent het einde van haar politieke bliksemcarrière. Een vakantie naar Thailand met een getrouwde partijgenoot deed haar de das om omdat ze daar ook nog eens betrokken raakte bij een drugsdeal.

Het Laatste Nieuws schrijft:

Volgens Geybels’ vader Ludo in de krant Het Laatste Nieuws raakte zijn dochter betrokken bij een opgezette drugsdeal in Bangkok. “Ze namen verkeerde vrienden mee naar hun hotel en nadien speelden de dealers en de politie onder één hoedje om hen geld te kunnen afpersen. Kim is zeker geen druggebruiker”, schreeuwt hij haar onschuld uit. Hoe dan ook: Geybels was in Bangkok met haar nieuwe en verboden vlam Bas Luyten, een pasgetrouwde partijgenoot. “Hij had een slechte invloed op haar”, vertelt een dichte kennis. “Ze is het slachtoffer geworden van een destructieve liefde.” Gisterochtend is ze volgens haar vader zoals gepland teruggekeerd uit Thailand. “Meteen heeft de partijtop haar onder druk gezet om op te stappen als senator en jongerenvoorzitster”, vertelt Ludo Geybels. “Klopt niet”, klinkt het echter bij de N-VA. “Daar drong Kim zelf op aan.

Het Laatste Nieuws: N-VA-babe Geybels en coke op verboden liefdestrip in Thailand: “we zijn geflikt”

Geef een reactie

Laatste reacties (10)