29

Voetballegende Gascoigne onderzocht om racistische grap

Opmerking oud-voetballer viel tijdens voorstelling An Audience With Paul Gascoigne niet in goede aarde

De Engelse voetballegende Paul Gascoigne maakte tijdens zijn voorstelling ‘An Audience With Paul Gascoigne’ een racistische grap. Het publiek kon het niet waarderen en een bezoeker deed aangifte, waardoor er nu politieonderzoek is gestart. Dit meldt de Daily Mail.

Gascoigne had tijdens zijn voorstelling een grap gemaakt over een beveiliger in de zaal. Hij zei vanwege het slechte licht de zwarte bewaker amper te kunnen zien. Het publiek viel stil na die opmerking en sommige mensen slaakten een diepe zucht, vertellen aanwezigen aan Daily Mail.

Een van de bezoekers heeft vermoedelijk aangifte gedaan omdat de politie onderzoek gestart is en daarbij contact heeft opgenomen met de desbetreffende beveiliger. 

In de Daily Mail zou een bekende van Gascoigne hem verdedigd hebben door te vertellen hoe erg de voetballegende zelf geschrokken is van het incident:

Paul was naïef, het was geen opzet om iemand te beledigen. En voor de duidelijkheid. De beveiligingsman in kwestie heeft na afloop van de show lachend geposeerd voor een foto met Paul.

cc foto:Daily Mail 

Geef een reactie

Laatste reacties (29)