Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Volkskrant-lezers duiken massaal op topless Geraldine

  •  
24-06-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1218 keer bekeken
  •  
geal_300.jpg
Interview breekt records, vaker gelezen dan krant abonnees telt
Bijna 400.000 keer is het zaterdag gepubliceerde interview in de Volkskrant nu gelezen met BNN-presentatrice Geraldine Kemper, die daarin openhartig praat over drugs, Volendam en topless zonnen. Het artikel is het meest gelezen online artikel op de site van de afgelopen twee maanden. De score is ook opmerkelijk omdat het interview achter een betaalmuur zit.
In het openhartige interview vertelt Geraldine, die onder meer Spuiten & Slikken presenteert, over Volendam, het dorp waar ze opgroeide.
‘Na een item van Spuiten en Slikken werd bij mijn moeder in Volendam een baksteen door de ruit gegooid. We hadden onderzocht dat in Volendam meer afvalstoffen van coke en xtc in het riool zaten dan in grote Europese steden. Ik dacht van tevoren wel: hier gaat op gereageerd worden. Als ik had geweten dat ze mijn moeder gingen pakken, had ik dat item niet gemaakt. Gelukkig is de dader gepakt. Hij heeft nu meer last van zijn actie dan ik, hij heeft een strafblad.’
Ook gaat ze in op de mediaheisa die losbarstte nadat ze zonder topje zonnend op social media verscheen:
Ik had mijn handen voor mijn borsten, je zag niets, maar mensen werden gék. Wij waren op reis en steeds als ik mijn internet aanzette, stroomde mijn telefoon vol. Had ik ineens veel nieuwe volgers en appjes van vrienden: Ger, je bent op RTL Boulevard! Omdat ik dus topless zon. Nou jongens, wát een issue. Ja, ik ben 25 en heb een lichaam waarmee ik blij ben. Dan vind ik het niet erg als ik voor een videoclip word gevraagd in bikini in het zwembad te springen. Ik snap de fuzz daarover niet. In de zomer loopt toch iedereen in bikini?’
RTEmagicC_a833366d33.jpg

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.