Laatste update 14:44
73

Voor AfD Jugend staat het als een paal boven water: masturberen is ongezond

De Junge Alternative, de jeugdbeweging van de rechtsradicale AfD, bekommert zich om de gezondheid van de jeugd. Daarom adviseert Thomas Deutscher, plaatsvervangend leider van de rechtsradicale jongeren in Beieren, jongens om niet te masturberen. Dat meldt de Süddeutsche Zeitung.

Deutscher plaatste op zijn Facebook-pagina een cartoon van mannen van verschillende leeftijden die al dan niet masturberen. De masturbeerders zien er uitgemergeld, gebocheld en dom uit, terwijl de mannen die zich onthielden van zelfbevrediging trots en gezond zijn.

Deutscher, die ook gemeenteraadslid is voor de AfD, drukt jongens op het hart te stoppen met masturberen. Zelfbevrediging berooft mannen van hun “creatieve energie, voedingsstoffen en mannelijke kracht”, meent hij.

De angst voor masturbatie is wijdverbreid binnen rechtsradicale kringen. De extreemrechtse Proud Boys vragen hun leden te stoppen met zelfbevrediging. De fascistoïde bodybuilder Marcus Follin uit Zweden meent dat het zaad van de man bewaard moet worden voor het in stand houden van het ras.

Drie jaar geleden verklaarde ook Thierry Baudet dat hij wilde stoppen met zelfbevrediging, omdat hij zijn vriendin tekort zou doen door met zichzelf te spelen. Dries Van Langenhove, oprichter van de extreemrechtse Vlaamse jongerenorganisatie Schild & Vrienden, volgt het voorbeeld van de FvD-leider. “Porno heeft een nefaste invloed”, vindt hij.

Geef een reactie

Laatste reacties (73)