26

Vriendenseks-app op Facebook blijkt weinig discreet

Klinkt goed: Klik om te seksen ... Probleempje: je vrienden kijken mee

De sensatie van de dag op het gebied van social media is de Facebook app ‘Bang With Friends’. Het concept is simpel: klik op de foto van een vriend of vriendin met wie je stiekem wel wat hanky panky wil. Heeft de ander precies dezelfde wens met jou, dan wordt er een match gemaakt. Tot die tijd blijft je klik geheim. Klinkt discreet en effectief.

Het vorige week gelanceerde Bang With Friends haalt volop de internatonale media. De initiatiefnemers melden zelf dat de app een groot succes is en zich iedere minuut wel 5 nieuwe deelnemers, of liever gezegd, ‘bangers’ melden. Vooral onder twintigers zou de app het goed doen. Goh, verrassing.

De app belooft totale discretie. In een korte uitleg, smaakvol aangebracht op een gebruiksaanwijzing voor condooms, zeggen de makers zeer discreet te zijn. De vrienden waar je wel zin in hebt, krijgen jouw wens alleen te zien als de interesse wederzijds is.

In de praktijk is de app iets minder discreet. Nog voor je je aanmeldt toont Bang With Friends al welke vrienden er gebruik van maken. Dat is toch een beetje als bij een parenclub door het raam naar binnen kunnen gluren.

Wie dat niet kan schelen, kan zich natuurlijk gewoon vrij aanmelden. Vooral jongens schijnen dat te doen. Hetero-jongens, want een connectie tussen twee personen van hetzelfde geslacht, is nog geen mogelijkheid. De – anonieme – makers beloven binnenkort een sekse-voorkeur optie toe te voegen. 

Geef een reactie

Laatste reacties (26)