108

Vrouwelijke singles daten liever met Cohen dan met Rutte

Halsema is favoriet bij mannelijke vrijgezellen

Vrouwelijke singles daten het liefste met Job Cohen (PvdA) in plaats van met de wel vrijgezelle Mark Rutte (VVD). Femke Halsema (GroenLinks) is de favoriet bij mannelijke singles voor een afspraakje.

In het lijstje met gewilde vrouwen laat Halsema twee andere Joop-opiniemakers achter zich: Marianne Thieme (PvdD) en Mei Li Vos (PvdA). Het mannenlijstje bestaat uit Cohen, Rutte en Pechtold, zo meldt AT5.

Het belangrijkste politieke onderwerp dat vrouwelijke singles met de voor hen aantrekkelijke Cohen tijdens het daten willen bespreken is de zorg. De mannen daarentegen zijn benieuwd naar de bezuinigingsplannen van hun date.

Ook een aantal kandidaat-Kamerleden staan in de lijst van populaire politici. Vrouwelijke singles zouden vooral met Jesse Klaver (GroenLinks), Tofik Dibi (Groen Links) en Boris van der Ham (D66) op stap willen gaan. Mannen kiezen: Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD), Sabine Uitslag (CDA) en oud staatssecretaris van justitie Albayrak (PvdA). Minst populaire vrouw is Rita Verdonk, minst populaire man Geert Wilders.

Geef een reactie

Laatste reacties (108)