Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

VVD'er verdacht van ernstige mishandeling

  •  
30-12-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
vvd_01.jpg
Fractie zet raadslid Weert op non-actief na vechtpartij
Rolf Zincken, VVD-raadslid uit Weert is door zijn fractie op non-actief gezet, nu er een onderzoek is ingesteld naar mishandeling. Zincken bracht afgelopen zondag de nacht in de cel door, omdat hij een plaatselijke ondernemer tijdens een feest ernstig zou hebben mishandeld. Zo flink zelfs dat het slachtoffer naar het ziekenhuis moest. Zincken wordt door de politie officieel verdacht van mishandeling.
De ondernemer, Eric Adams, zegt dat het VVD-raadslid op hem is blijven inslaan, ook toen hij al bewusteloos op de grond lang. Volgens Zincken zou het gaan om een uit de hand gelopen akkefietje. “Zo erg is het niet geweest”, verklaart de VVD’er.
Wat zich precies heeft afgespeeld is niet duidelijk, dat Adams flink is toegetakeld wel:
De ondernemer beweert dat Zincken stomdronken op zoek was naar iemand op wie hij zich kon afreageren. Gelukkig waren agenten in de buurt vanwege een melding van geluidsoverlast. Ze konden de 53-jarige Weertenaar direct aanhouden.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.