26

VVD-stem Henk Bres loopt over naar PVV

Beroepshagenees spreekt spotje in voor VVD maar stemt PVV

De Haagse columnist Henk Bres gaat bij de gemeenteraadsverkiezingen PVV stemmen. De keuze is pijnlijk voor de VVD want Bres heeft juist een verkiezingsspotje ingesproken voor de liberalen.

Bres maakte zijn ommezwaai bekend via Twitter en biedt meteen excuses aan aan de plaatselijke VVD-lijsttrekker

Echt ik geloof dat ik om ben en lekker PVV gaat stemmen, sorry Frits Hufnagel maar VVD komt nu tweede.

In de Volkskrant van vrijdag schreef hij in de rubriek ‘Ik stem op’ al dat zijn hart uitgaat naar Wilders. Tot nu toe werd hij weerhouden van de overstap door de dubbele baantjes van PVV-lijsttrekker Fritsma.

Hij is ook lid van de Tweede Kamer en wat als er tegelijk in de Kamer en in de gemeenteraad een vergadering is waar hij naar toe moet. Dan kiest hij voor de Tweede Kamer natuurlijk en zeg dan maar weer dag met je handje tegen de gemeenteraad.

De VVD strikte Bres om verkiezingsspotjes voor de partij  in te spreken die worden uitgezonden door Radio West (heeft iemand een link?) . Juist vandaag werd dat officieel bekend gemaakt door de VVD:

De VVD Den Haag krijgt in haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen steun van bekende Hagenaars. Vanaf deze week zijn op de lokale radio spotjes te horen, waarin verschillende bekende inwoners van de hofstad zich uitspreken voor de liberalen.
Voorbeelden zijn: Henk Bres (columnist De Posthoorn), Hans van Baalen (lid Europees Parlement), Sylvia Toth (ondernemer) en Lex Schoenmaker (ADO-Den Haag).
De radiospots zijn te horen op Radio West en Den Haag FM.

 

Geef een reactie

Laatste reacties (26)